Website als digitaal visitekaartje – minisite

 

Visitekaartje uit laptop

Loop jij klanten mis omdat je jouw privé emailadres zakelijk gebruikt?

Ben jij ZZP’er en gebruik je je privé mailadres ook zakelijk? Niet doen. Een e-mailadres zoals arnoud1976@hotmail.com geeft potentiële klanten niet de indruk dat ze met een professional te maken hebben. Resultaat: ze mailen je niet en gaan naar een ander. Zo loop je onnodig klanten mis. Wat dan wel?

Mini website met zakelijk emailadres

Een online visitekaartje met een zakelijk e-mailadres dat gekoppeld is aan een domeinnaam. Geen arnoud1976@hotmail.com maar info@hovenierjansen.nl. Dat staat een stuk professioneler.

Een miniwebsite van 1 pagina, compleet met jouw logo en een passende achtergrond,  inclusief links naar je social media profielpagina’s.

Met een online visitekaartje presenteer je jezelf direct professioneel online. Je bent vindbaar voor nieuwe opdrachtgevers en je hebt een link naar je social media pagina’s!

Jouw online visitekaartje

Met een online visitekaartje beschik je  over een mini-website waarop je logo staat, de contactgegevens en links naar social media zoals  bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Linkedin. Daarnaast is een e-mailadres beschikbaar met ingebouwd spamfilter.

Heb je nog geen domeinnaam geregistreerd, of heb je nog geen logo, dan kan ik je ook daar bij helpen.

Kosten: € 97,-

neem contact op