Selecteer een pagina

Budget: basiswebsite

 Ideaal voor starters

Als startende ondernemer kun je natuurlijk niet zonder website, maar een professionele website is nu te duur voor je. Aan de andere kant wil je natuurlijk niet besparen op een goede website. Jouw oplossing: lease een website. Dit biedt financiële speelruimte. Het is niet noodzakelijk om direct een grote uitgave te doen. De investering is te overzien. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en je hebt toch een professionele website. Ideaal voor starters!

Je hoeft geen computergenie te zijn

Je site wordt gemaakt met WordPress. Ideale software om zelf je site te kunnen beheren. Ingebouwd is een speciale tekstbewerker, waardoor het aanpassen van teksten en het invoegen van foto’s erg eenvoudig is.

Geoptimaliseerd voor Google

Zo heb je niet alleen een professionele website voor een goede prijs, maar je krijgt ook te horen wat je zelf kunt doen om door Google goed gevonden te worden.

Professioneel en niet duur

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. We bespreken eerst wat precies je wensen zijn. Op basis hiervan zoeken we naar het juiste thema. WordPress wordt geïnstalleerd en je krijgt een korte instructie hoe je de site zelf bij kunt houden. Bij oplevering van de site betaal je slechts € 750,- .