Selecteer een pagina

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

We blijven nog even bij Google. Het is een heel goed idee (ik zal niet zeggen een must, maar eigenlijk bedoel ik dat wel) je met je bedrijf aan te melden bij Goole Mijn Bedrijf.

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee je je bedrijfsprofiel en bedrijfswebsite kunt promoten op Google Zoeken en Google Maps. Met een Google Mijn Bedrijf-account kun je updates van je bedrijfsprofiel posten en bekijken hoe je klanten interactie met je bedrijf hebben op Google. Je wordt beter gevonden.

Zo ziet het er dan bij Google uit:

Iedereen kan Google Mijn Bedrijf gratis gebruiken. Echt waar. Dus je laat kansen liggen als je dit niet doet.

Hoe moet je je aanmelden? Ik heb er een blog over geschreven: https://www.sitevisie.com/ken-jij-google-mijn-bedrijf/. Echt doen hoor!