Selecteer een pagina

Libelle Academy: video over workshop Pinterest

Achter de schermen – Pinterest

Ontdek alle ins- en outs van Pinterest!

Dieneke van Eijk, de auteur van de online workshop ‘Pinterest’, vertelt in deze video alles over Pinterest. Dit nog relatief nieuwe platform is één van de nieuwste trends. Dieneke heeft speciaal voor Libelle Academy een online workshop geschreven om iedereen de basisbeginselen van Pinterest bij te brengen.

Pinterest is een online-platform waarop je foto’s kunt zoeken en vervolgens delen met je online vrienden. Ideaal als je een moodboard van je nieuwe badkamer wilt maken, of inspiratie wilt opdoen voor je hobby. Het leuke aan Pinterest is dat de keuze ontzettend groot is. Hou je van het strand of juist van haken? Er zijn duizenden beelden over te vinden!

In deze video licht Dieneke enkele tipjes van de sluier en dat maakte ons nog enthousiaster om deze workshop aan te bieden! In de Online Workshop wordt van A tot Z helemaal uitgelegd wat je kan bereiken met je Pinterestaccount.

 

Heb je al eens van de term pinnen gehoord? Dit is een belangrijk onderdeel van Pinterest, steeds als je een foto deelt op je bord (jouw eigen pagina) ben je aan het pinnen. Je ontdekt niet alleen zelf nieuwe items over mode, trends of tips, maar ook je vrienden kunnen eraan meedoen. Het is een online wereld waarin je kan laten zien waar je van houdt!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *