Selecteer een pagina

Ik help jou het zelf te doen

Wil jij

  • Een website die geld oplevert in plaats van geld kost??
  • Een website die je zelf kunt onderhouden ?
  • Ben jij bang dat een website technisch is? Deze niet!
  • Online beter zichtbaar zijn en weten welke social media jij het beste kunt gebruiken?
  • Hoger komen in google?

Waarom Sitevisie?

“Communicatie loopt als een rode draad door mijn carriรจre. Ik heb bij diverse soorten bedrijven ervaring op gedaan: uitgever, werkgeversorganisatie, exportorganisatie, overheidsinstelling. Ik werkte o.a. als secretaris, beleidsmedewerker, coach, persvoorlichter, pr-beleidsmedewerker, communicatie-adviseur en webmaster. Die brede werkervaring maakt dat ik me zeer goed kan verplaatsen in de doelgroep en de enorm uiteenlopende werkgebieden van mijn klanten, zodat ze een site krijgen waar ze zich goed bij voelen.”

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als communicatieadviseur en coach. Ikย  gaf workshops, schreef beleidsplannen, stelde communicatieplannen op en maakte en onderhield websites. Om me professioneel webdesigner te mogen noemen heb ik diverse opleidingen gevolgd.

Combi van Webdesign en Communicatieadviseur

Een website is vaak duur omdat hier meerdere mensen voor worden ingehuurd: webdesigner, marketeer en tekstschrijver. Bij mij krijg je deze 3 in 1 ๐Ÿ˜‰

Laten we samenwerken

Privรฉlesย 

Of je nu wilt starten met WordPress of al bezig bent met je website, er is altijd een cursus die bij je past. Zie je jouw cursus er toch niet bij? Neem dan even contact met me op. Ik help je graag. Samen gaan we er een topjaar van maken!

1-op-1 sessie WordPress

Leer hoe je zelf je website kunt bijhouden en niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn. Je kunt het echt zelf! Ook als computers niet “jouw ding” zijn. Je leert door te doen. Samen, dus 100% aandacht.

1-op1 sessie webshop bouwen

Je wilt online diensten of producten gaan verkopen. Maar hoe werkt dat in WordPress? Wat heb je nodig ? Hoe maak je producten aan? Je leert het in deze workshop. Individueel. We plannen hier een ochtend of middag voor in op een tijd die jij wilt.

Helpdesk

Wil je af en toe kunnen klankborden of hulp bij een probleem waar je niet uit komt. Dan is een strippenkaart een uitkomst.

Je kunt me dan voor een belaade tijd inzetten voorย alle werkzaamheden van Sitevisie, zowel online als offline. Dat kan zijn voor het werken aan je site, het schrijven van teksten, het maken van een optinformulier, het installeren van een plugin of voor een persoonlijke uitleg over een vraag over WordPress. Een combi van 1-op-1 coaching en het uitvoeren van werkzaamheden kan natuurlijk ook.

Wees jij ook maar trots dan…!ย 

Aan het eind van een cursus hadden ze allemaal een website gebouwd. De een nog mooier dan de ander. Een cursist had zelfs al klanten binnengehaald via de nieuwe website. Toen ik zei dat ik trots op ze was kreeg ik als antwoord: “Wees jij ook maar trots dan, want dit lukte alleen door jou.” ย 

Hoe kan ik je helpen?

Werkt jouw site voor je of kun je nog wat hulp gebruiken? Ik hoor graag van je!

Dieneke van Eijk

Telefoon: 06 55 333 608
Email: dieneke@sitevisie.com
Adres: Van Brunswijkstraat 12, 8606 VT Sneek