Over sitevisie

 dieneke van eijk

Een goede website is meer dan een digitaal visitekaartje!

 Hoe krijg je een site die geld oplevert in plaats van geld kost?

Wat is een goede site? Een goede site is een combinatie van

 • een mooi design
 • goede techniek
 • goede content
 • internetmarketing

Om goed gevonden te worden is zoekmachineoptimalisatie essentieel. Daarnaast is het belangrijk dat er iets gebeurt op je site. De content moet regelmatig gewijzigd worden. Om dat te kunnen doen is een CMS (content mangemant systeem) handig. Dan kun je zelf de site bijhouden. Daarom werk ik met WordPress. Dat is heel gebruiksvriendelijk in de praktijk.”

Waarom ben je gestart met Sitevisie

“Jarenlang ben ik werkzaam geweest als communicatieadviseur en coach. Ik  gaf workshops, schreef beleidsplannen, stelde communicatieplannen op en maakte en onderhield websites. Om me professioneel webdesigner te mogen noemen heb ik diverse opleidingen gevolgd.

Wat me in die tijd al opviel was dat ondernemers heel vaak dachten: “ik verander mijn bedrijfsbrochure in een website, dan heb ik een prima site en zullen de klanten vanzelf naar mij toe komen.

Maar zo werkt dat niet. Met een mooi design alleen ben je er niet. Een goede website is veel meer dan een statisch online-visitekaartje. Die visie heeft me doen besluiten tot het oprichten van Sitevisie.

Wat maakt jou anders dan andere webdesigners?

“De combinatie van webdesigner, communicatie-adviseur en coach. Dat maakt dat ik mij goed kan inleven in mijn klanten. Het is prettig om alles in 1 hand te hebben. Dat scheelt ook in tijd en geld. Zo weet ik als webdesigner meteen of ideeën haalbaar zijn en als communicatieadviseur welke marketingmiddelen (social media) je kunt inzetten. En kom je er niet helemaal uit wat teksten betreft, dan kan ik hier ook bij helpen. Je hoeft dan niet nog eens een apart tekstbureau in te schakelen. Hierdoor kan ik meer geven dan alleen een website. Je krijgt het hele pakket, als jij dat wilt. Ik werk niet met pakketten die bestaan uit (dure) modules die je helemaal niet nodig hebt. Ik vind het leuk om mee te denken, om samen te bouwen. ”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Communicatie loopt als een rode draad door mijn carrière. Ik heb bij diverse soorten bedrijven ervaring op gedaan: uitgever, werkgeversorganisatie, exportorganisatie, overheidsinstelling. Ik werkte o.a. als secretaris, beleidsmedewerker, coach, persvoorlichter, pr-beleidsmedewerker, communicatie-adviseur en webmaster. Die brede werkervaring maakt dat ik me zeer goed kan verplaatsen in de doelgroep en de enorm uiteenlopende werkgebieden van mijn klanten, zodat ze een site krijgen waar ze zich goed bij voelen.”

Ik vind dat iedere ondernemer recht heeft op een goede site, ook als er (nog) geen groot budget voor beschikbaar is. Daarom heb ik drie pakketten en geef ik workshops om zelf de site na oplevering bij te kunnen houden.

En wat kan ik voor jou doen? Ben jij toe aan een (nieuwe) site? Werkt jouw site voor je of kun je nog wat hulp gebruiken?

Neem dan contact met mij op via de mail of bel 0515 – 72 56 63 voor een gratis intakegesprek.

Ik hoor graag van je!

Dieneke van Eijk

Je naam

Je e-mail

Bericht of vraag

[recaptcha]

 

 

2 Reacties

 1. Peter

  Superblij met de cursus die ik van jou heb gehad. Inmiddels de website van mijn vrouw (www.gradaobbink.nl) online gezet. Helaas gaat het met het SSL certificaat nog niet goed maar dat moet de provider volgens mij oplossen. Mijn eigen website nog aan het afbouwen voor ik hem overzet naar one.com. nogmaals super bedankt voor de fijne cursus en goede uitleg. Heb erg veel van jou geleerd.

  ter info: Ik zag een klein foutje in de tekst van Facebook in de footer.
  De al moet volgens mij als zijn.

  Facebook
  Ik vind het leuk al je een like geeft!

  Groetjes Peter Reuvers

  Antwoord
  • Dieneke van Eijk

   Dank je wel Peter. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Website van je vrouw ziet er goed uit. De SSL-problemen zijn blijkbaar al opgelost.
   Wat FB betreft heb je helemaal gelijk. Thanks 😉
   Heel veel succes met je eigen website en als je vragen hebt, weet je me te vinden. Bel of mail gerust.
   Groetjes,
   Dieneke

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...