Over sitevisie

Een goede website is meer dan een digitaal visitekaartje!

“ik verander mijn bedrijfsbrochure in een website, dan heb ik een prima site en zullen de klanten vanzelf naar mij toe komen.”
Helaas, zo werkt het echt niet. Een goede website is veel meer dan een statisch online-visitekaartje.

Hoe krijg je een site die geld oplevert in plaats van geld kost?

Een goede website werkt als een klantenmagneet. Hij trekt de juiste klanten aan. Wat is dan een goede site? Een goede site is een combinatie van

  • een mooi design
  • goede techniek
  • goede content
  • internetmarketing

Waarom moet ik voor een goede site dan bij Sitevisie zijn?

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als communicatieadviseur en coach. Ik  gaf workshops, schreef beleidsplannen, stelde communicatieplannen op en maakte en onderhield websites. Om me professioneel webdesigner te mogen noemen heb ik diverse opleidingen gevolgd.

De combinatie van webdesigner, communicatie-adviseur en coach is vrij uniek.
Als coach kan ik mij goed inleven in mijn klanten.
Als webdesigner weet ik meteen of ideeën technisch haalbaar zijn en
Als communicatieadviseur kan ik direct adviseren welke marketingmiddelen je het beste kunt inzetten. En kom je er niet helemaal uit wat teksten betreft, dan kan ik hier ook bij helpen. Je hoeft dan niet nog eens een apart tekstbureau in te schakelen.

Hierdoor kan ik meer geven dan alleen een website. Je krijgt de techniek, de marketing en content er bij. Ik vind het leuk om mee te denken, om samen te bouwen.

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Communicatie loopt als een rode draad door mijn carrière. Ik heb bij diverse soorten bedrijven ervaring op gedaan: uitgever, werkgeversorganisatie, exportorganisatie, overheidsinstelling. Ik werkte o.a. als secretaris, beleidsmedewerker, coach, persvoorlichter, pr-beleidsmedewerker, communicatie-adviseur en webmaster. Die brede werkervaring maakt dat ik me zeer goed kan verplaatsen in de doelgroep en de enorm uiteenlopende werkgebieden van mijn klanten, zodat ze een site krijgen waar ze zich goed bij voelen.”

Ik vind dat iedere ondernemer recht heeft op een goede site, ook als er (nog) geen groot budget voor beschikbaar is. Daarom heb ik drie pakketten en geef ik workshops om zelf de site na oplevering bij te kunnen houden.

En wat kan ik voor jou doen? Ben jij toe aan een (nieuwe) site? Werkt jouw site voor je of kun je nog wat hulp gebruiken?

Neem dan contact met mij op via de mail of bel 0515 – 72 56 63 voor een gratis intakegesprek.

Ik hoor graag van je!

Dieneke van Eijk

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *