Selecteer een pagina

Sitevisie 10 jaar

2018: Sitevisie bestaat 10 jaar

De tijd vliegt. Sitevisie bestaat 10 jaar. Wat vliegt de tijd!

10 jaar geleden was ik communicatieadviseur en coach. Ikย  gaf workshops, schreef beleidsplannen, stelde communicatieplannen op en maakte en onderhield websites. Om me professioneel webdesigner te mogen noemen heb ik diverse opleidingen gevolgd.

Wat me in die tijd al opviel was dat ondernemers heel vaak dachten: โ€œik verander mijn bedrijfsbrochure in een website, dan heb ik een prima site en zullen de klanten vanzelf naar mij toe komen.

Maar zo werkt dat niet. Met een mooi design alleen ben je er niet. Een goede website is veel meer dan een statisch online-visitekaartje. Die visie heeft me doen besluiten tot het oprichten van Sitevisie.

Nu bouw ik niet alleen websites, maar ik geef ook workshops, ben gastdocent bij volksuniversiteiten en geef incompany trainingen. En ik geniet daar van.

Dus wil jij meer weten over WordPress, LinkedIn, Facebook, Google of emailmarketing? Neem gerust contact met me op. Ik hoor graag van je.

Wie jarig is trakteert:

Wie jarig is trakteert. Daarom heb ik een heel jaar lang iedere maand een leuke aanbieding voor je.