Selecteer een pagina

Het is belangrijk om een WordPress-website goed te onderhouden. Na oplevering is onderhoud voor de eerste drie maanden gratis. Daarna kun je kiezen voor een onderhoudspakket of een strippenkaart

Onderhoudscontract

website onderhoud door sitevisie.com

Onderhoud uitbesteden

Dit is een basis pakket. Per maand doe ik het volgende voor je:

 • WordPress bijwerken naar de nieuwste update
 • WordPress plugins bijwerken naar de nieuwste updates
 • Backup van bestanden
 • Backup van de WordPress database
 • Update van het template
 • Alternatieve plugin. Werkt een plugin niet meer met de nieuwste versie van WordPress? Dan bied ik je een alternatief en instructie voor het gebruik ervan.

Tarief : € 35,- per  maand (factuur per kwartaal).

* Tarieven voor wijzigingen in het template, het installeren van extra plugins  of andere werkzaamheden vallen buiten deze opties. Daarvoor kun je een aparte afspraak maken of een strippenkaart nemen.

 

strippenkaartStrippenkaart voor zzp’ers

Hulp bij het bouwen en onderhouden van je website. Omdat je vooraf een aantal uren inkoopt weet je precies waar je aan toe bent en ben je voordeliger uit dan met een ‘uurtje-factuurtje’ achteraf. 

Wil je graag zelf je website onderhouden, maar wil je graag kunnen klankborden als je er even niet uit komt? Of wil je geen tijd besteden klein onderhoud? Dan is een strippenkaart een uitkomst. We bepalen samen wat we aan jouw website kunnen doen, hoe we het gaan doen en wie het gaat doen: jij of ik of samen!

Hoe werkt het?

Je koopt een strippenkaart en dan kun je me een aantal uren inzetten voor alle werkzaamheden van Sitevisie, zowel online als offline. Dat kan zijn voor het werken aan je site, het schrijven van teksten, het maken van een optinformulier, het overzetten van je website, het installeren van een plugin of voor een persoonlijke uitleg van een of meer vragen. Een combi van 1-op-1 coaching en het uitvoeren van werkzaamheden kan natuurlijk ook.

Op een rijtje:

 • de ingangsdatum is de datum waarop de betaling is ontvangen
 • het tegoed op de strippenkaart is een jaar geldig vanaf de factuurdatum
 • wanneer je gebruik maakt van de strippenkaart, geldt geen starttarief voor mijn werkzaamheden, je mag me overal voor inzetten, zelfs voor werkzaamheden van 10 minuten.
 • wanneer ik inschat dat de werkzaamheden meer tijd kosten dan het restant op de strippenkaart, dan neem ik contact met je op. We overleggen dan even.
 • de werkzaamheden worden altijd in overleg uitgevoerd. Ik doe de werkzaamheden altijd zo snel mogelijk.

Kosten:

Een strippenkaart van 3 uur kost € 225
Een strippenkaart van 5 uur kost € 395
Een strippenkaart van 10 uur kost € 800
(Het normale uurtarief is € 85,-)
Alle bedragen zijn excl. BTW

 Ja, ik wil een strippenkaart

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW