Selecteer een pagina

Testimonials – wat klanten zeggen over Sitevisie

jolandaDieneke heeft mij begeleid met het maken van een 30 dagen Challenge in het programma Active Campaign. Dit was ook echt een uitdaging voor mij! Ik had regelmatig contact met Dieneke en met behulp van Teamviewer kreeg ik alle support die ik nodig had! Dieneke was er altijd om me te helpen, heeft veel geduld en is erg duidelijk. Tevens gaf zij mij een goede energie als het weer eens tegen zat.

Dieneke heeft  mijn website gemaakt. Ondanks wat hobbels &  tegenslagen bij de provider tijdens dit proces bleef Dieneke  stug doorgaan en is mijn website helemaal naar mijn zin inclusief de Challenge online en betaalsysteem.

Ook heb ik geleerd mijn eigen blog te schrijven.

Ik ben van plan om nog veel meer van haar te leren als jonge ondernemer. Wij wonen ver uit elkaar maar mbv Skype en Teamviewer is alles mogelijk.

Jolanda Verhoeven Joyfull Coaching

“Sitevisie heeft naar grote tevredenheid onze tweede professionele website opgeleverd. Wederom zijn wij uitermate tevreden.

Dieneke van Eijk heeft het vermogen zich in te leven in de wensen van haar klanten en geeft daar vervolgens prachtig vorm aan. Geen verzoek is te veel en bijna alles is mogelijk.

AviationAudits.nl en Have A Nice Flight! bevelen Sitevisie van harte aan.”

Femke de Grijs “Na een druk op een knop verschenen er op mijn site opeens afbeeldingen op plekken waar die niet hoorden. Ik had geen idee hoe ik dit weer goed kon krijgen en al googelend voor hulp kwam ik Dieneke tegen. Ik had het gevoel dat Dieneke mij wel eens zou kunnen helpen en nam contact met haar op.

Dieneke reageerde snel op mijn mailtje en stelde voor om te bellen. Ik vond het prettig en fijn om met haar te overleggen ; ik vond haar heel duidelijk en wist waar ik aan toe was gedurende ons contact. Ik vond Dieneke’s snelle reacties als ik haar belde of mailde erg prettig. Ik ben ook erg blij dat de afbeeldingen weer goed op mijn site worden weergeven. Dank je wel Dieneke :). “

Femke de Grijs, www.femkedegrijs.com

“Ik heb bij Sitevisie de workshop “Website in 1 dag” gevolgd. Ik had al een “how to” boek over WordPress gekocht, want zo’n website bouwen, dat zou ik zelf wel even doen. Met als gevolg dat ik er weken, zo niet maanden, tegen aan heb zitten hikken. Simpelweg omdat je de expertise mist om het gevoel te hebben dat je het goed doet. Toen ik op Twitter dit aanbod voorbij zag komen, heb ik dan ook gelijk toegehapt, met als resultaat een prachtige werkende website, waarvan ik echt het gevoel heb dat ik het zelf heb gedaan, maar waarbij ik dankbaar gebruik heb gemaakt van alle expertise van Dieneke op de achtergrond. Ik dank haar dan ook hartelijk en kan de workshop aan iedereen aanbevelen.”

Nathalie – HRscherp

“Dieneke heeft mij fantastisch geholpen met de ontwikkeling van mijn eigen website en ook na de oplevering hiervan, heeft ze warme belangstelling voor mijn site, maar ook voor mij persoonlijk.
Met Sitevisie biedt ze een fijne service door een prettig contact en gewoon perfect werkende site, en ze blijft met je meedenken. Want het succes van een site die zij heeft gemaakt is voor haar net zo belangrijk als dat het voor de    “owner” is.”
Cees van Schaik- Cees van Schaik Coaching

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *