Selecteer een pagina

VIP-dag

Hoe gaat het in z’n werk?

Uitgangspunt voor de VIP-dag is een intakegesprek dat we vooraf telefonisch hebben. Zo ontdekken we of er een “click” is tussen ons en wat de problemen of wensen zijn waar je aan wilt werken. Hierdoor krijg ik helder waar jij op dit moment het meest behoefte aan hebt. Door jouw vragen en eventuele knelpunten goed in beeld te hebben, kan ik inschatten hoe lang we ongeveer nodig zullen hebben en hoe de agenda er uitziet.

Waarom een VIP-dag?

Een uurtje coaching is zo voorbij en dan moet je weer een paar weken wachten tot de volgende afspraak. Tijdens een VIP-dag draait het een hele dag lang helemaal om jou. We verkennen je situatie, maar slaan ook spijkers met koppen!

Niet alleen maar theorie, maar concrete acties. We gaan kijken wat er nodig is om jouw doelen te halen en gaan daar meteen mee aan de slag. Theorie en praktijk gaan deze dag hand in hand. Ik vertel het je, ik laat het je zien en ik laat het je doen.

Gedurende de dag nemen we natuurlijk genoeg pauzes en halverwege trakteer ik je op een goede lunch. We sluiten de dag af met een concreet actieplan waar je de komende periode mee aan de slag gaat!

We plannen een vervolgafspraak via Zoom in voor een maand later, om te horen hoe het gaat en om je scherp en gefocust te houden.

Is deze VIP-dag iets voor jou?

  • Wil je jezelf beter zichtbaar laten zijn op het internet
  • Ben je op zoek naar een baan
  • Wil je weten hoe je van je website een klantenmagneet kunt maken die klanten aantrekt
  • Wil je weten hoe je social media in kunt zetten?
  • Wil je zelf je website kunnen onderhouden

Heb je hier 1 of meer keer “JA”op geantwoord? Dan is deze VIP-dag iets voor jou. We plannen een vervolgafspraak via Zoom in voor een maand later, om te horen hoe het gaat en om je scherp en gefocust te houden.

Wat zijn de kosten van de VIP-dag?

De kosten zijn afhankelijk van jouw behoefte en de tijd die we nodig hebben om hieraan te werken. Is er bijvoorbeeld een analyse nodig rondom ‘wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’? Wat zijn de onderdelen waar we aan gaan werken? Hoeveel uren verwachten we deze dag samen te werken? Op basis van deze gegevens maak ik een offerte.

Laten we snel samen aan de slag gaan.