Je website regel je zelf! 

WordPress, internetmarketing, social media krachtig inzetten….

doe het lekker zelf. 

Zoek de cursus die bij je past

Priveles of een cursus in een groepje, maar altijd volledige aandacht.

Of je nu wilt starten met WordPress of al bezig bent met je website, er is altijd een cursus die bij je past. Zie je jouw cursus er toch niet bij? Neem dan even contact met me op. Ik help je graag. Samen gaan we er een topjaar van maken!

Privéles WordPress

Leer hoe je zelf je website kunt bijhouden en niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn. Je kunt het echt zelf! Ook als computers niet “jouw ding”zijn. Je leert door te doen. Samen, dus 100% aandacht. 

Priveles webshop bouwen

Je wilt online diensten of producten gaan verkopen. Maar hoe werkt dat in WordPress? Wat heb je nodig ? Hoe maak je producten aan? Je leert het in deze workshop. Individueel. We plannen hier een ochtend of middag voor in op een tijd die jij wilt.  

Privé-sessie voor jou

Jij bepaalt waar we deze ochtend of middag aan gaan werken. Wil je meer weten over WordPress, je LinkedIn profiel optimaliseren, Pinterest professioneel in gaan zetten? Een hele ochtend of middag 100% aandacht om jou online beter zichtbaar te maken en of je website een boost te geven. Jij bepaalt wanneer. 

VIP-dag

We werken samen aan jouw online zichtbaarheid: WordPress, Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Nieuwsbrieven. Wat is nodig om van jouw website een klantenmagneet te maken?

Groepscursus WordPress

In 1 dag leer je hoe je zelf je website kunt opzetten en onderhouden. 

Groepscursus Webshop

Je leert in 1 ochtend samen met andere ondernemers hoe je van je website een webwinkel kunt maken. We gebruiken hiervoor de plugin Woocommerce. 

Groepsochtend Web & koffie

Netwerken en workshop tegelijk. Elke maand een ander thema. Volg ze allemaal en je internetmarketing is compleet. Je krijgt heel veel tips die je meteen kunt toepassen. Je werkt aan je eigen website. 

Cursus WordPress dBieb

Cursus website bouwen met WordPress via dBieb. Deze cursus bestaat uit 4 modules. Na deze cursus kun je zelf je website bouwen en bijhouden. De cursus is al jaren erg populair. Dit jaar in de ochtend! 

Doe het lekker zelf

Werken met WordPress is niet moeilijk. Je moet alleen even weten hoe. Ik laat het je zien en laat het je zelf oefenen, zodat je precies weet hoe het werkt. Geen technisch gedoe, gewoon lekker praktisch.

Leren door te doen

Zien hoe het werkt en meteen meedoen

Soms ziet het er in een handleiding net even iets anders uit dan op jouw scherm. En dan? Bespaar jezelf veel tijd en volg een workshop. Ik laat je zien hoe het werkt en je kunt daarna meteen meedoen.  Lekker oefenen zodat je thuis ook nog weet hoe het zit 😉 

Wees jij ook maar trots dan!

Aan het eind van een cursus hadden ze allemaal een website gebouwd. De een nog mooier dan de ander. Een cursist had zelfs al klanten binnengehaald via de nieuwe website. Toen ik zei dat ik trots op ze was kreeg ik als antwoord Wees jij ook maar trots dan, want dit lukte alleen door jou.” 

 

Klaar om te beginnen?

Boek direct of vraag informatie aan

Loading...

Pin It on Pinterest