Selecteer een pagina

WordPress website bouwen in 1 dag

 website bouwen in 1 dag Sitevisie

Een professionele website die je zelf kunt onderhouden?

Wil je niet (meer) afhankelijk zijn van anderen als je een tekst of foto wilt wijzigen op je site?

Dan is deze workshop “zelf je WordPress website bouwen in 1 dag” echt iets voor jou.

WordPress is (gratis) software waarmee je professionele websites kunt maken. Op het internet zijn genoeg video’s en handleidingen te vinden hoe je dat moet doen. Maar in de praktijk is dat vaak lastiger dan je denkt. Je loopt bijvooreeld tegen het probleem aan dat het er allemaal net even anders uitziet dan in het boek of de video. Soms ook kun je net die ene button niet vinden.

Dan is 1-op-1-coaching een stuk sneller en duidelijker. Met mijn jarenlange ervaring als coach kan ik het je allemaal duidelijk uitleggen. Ik vertel het je, maar laat het je ook zien en zelf doen, zodat je het ook nog allemaal weet als je er echt alleen voor staat.

Ik help je graag op weg. Daarom geef ik de workshop “website bouwen in 1 dag”. We gaan samen aan de slag. En omdat je niet alleen ziet hoe het werkt, maar ook zelf aan de slag gaat, heb je het gauw door. Dat is de ervaring van mensen die de cursus al gevolgd hebben. Aan het eind van de dag zul je enthousiast zijn over wat je allemaal kunt!

Voorbereiding

Als je een website wilt heb je een domeinnaam nodig en moet je deze domeinnaam registreren. Heb je deze nog niet? Laat je hier dan over adviseren. Het kan je heel veel geld besparen. Heb je al een domeinnaam? Dan kan ik kijken of jouw provider voldoet aan de systeemeisen.

Verder vraag ik je om een (digitaal) logo en teksten en/of foto’s op stick mee te nemen.

Geen technische kennis en ingewikkelde formules

Je hebt geen technische kennis nodig. Je hoeft beslist geen computerexpert te zijn.

Een complete website in 1 dag: hoe kan dit?

Het kan allemaal in 1 dag omdat we werken met WordPress dat heel gebruiksvriendelijk is en omdat het 1-op-1-coaching is. Geen cursusleider die de aandacht over 5, 10 of nog meer cursisten moet verdelen. Pure quality-time. Pure prive-les dus*

Na de workshop weet je:

 • welke mogelijkheden een website met WordPress heeft
 • de basisprincipes van WordPress
 • hoe je een thema installeert
 • hoe je plugins installeert
 • wat widgets zijn, en hoe je ze in je website opneemt
 • hoe je een eigen blog start
 • hoe je moet schrijven voor een site
 • meer over zoekmachineoptimalisatie en e-marketing

Aan het eind van de workshop “zelf je WordPress website bouwenin 1 dag” staat jouw professionele site online en kun je deze zelf onderhouden. Gegarandeerd!

zakenman blij met site

Wanneer en waar?

Waar en wanneer je maar wilt. Je bent van harte welkom bij Sitevisie in Sneek. Persoonlijker kan het niet.

*Voor de duidelijkheid: De training is 1-op-1, dus jij bent de enige aanwezige en jij hebt de volle aandacht met al je vragen. Wil je deze workshop doen samen met een collega of een kennis, dan krijgen jullie beiden een korting van 25 %.

Cursist aan het woord:

“Ik heb bij Sitevisie de workshop “Website in 1 dag” gevolgd. Ik had al een “how to” boek over WordPress gekocht, want zo’n website bouwen, dat zou ik zelf wel even doen. Met als gevolg dat ik er weken, zo niet maanden, tegen aan heb zitten hikken. Simpelweg omdat je de expertise mist om het gevoel te hebben dat je het goed doet. Toen ik op Twitter dit aanbod voorbij zag komen, heb ik dan ook gelijk toegehapt, met als resultaat een prachtige werkende website, waarvan ik echt het gevoel heb dat ik het zelf heb gedaan, maar waarbij ik dankbaar gebruik heb gemaakt van alle expertise van Dieneke op de achtergrond. Ik dank haar dan ook hartelijk en kan de workshop aan iedereen aanbevelen.”

Nathalie

Ja, dat wil ik!

2 Reacties

 1. Salsyra Vermeulen

  Hoeveel kost deze workshop en hoelang duurt de workshop?

  Met vriendelijke groeten,
  Salsyra Vermeulen

  Antwoord
 2. Dieneke van Eijk

  De workshop kost € 750,- . De workshop duurt in principe 1 dag. Het is ook mogelijk de workshop te verspreiden over 2 dagdelen. Dat wordt ook vaak gedaan.
  Als je een een mailtje stuurt naar dieneke@sitevisie.com neem ik even contact met je op. Dan kunnen we samen bespreken wat voor jou het beste kan werken.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *