Workshop Google – SEO (zoekmachineoptimalisatie)

workshop SEO bij Sitevisie

Als je een website hebt wil je natuurlijk ook meteen hoog in de zoekresultaten van Google komen. Een hoge positie verwerven is geen makkelijke taak. Maar toch kun je wel heel veel zelf doen. 

Bij SEO gaat het erom dat je streeft naar een goede vindbaarheid in de zoekmachine. Het doel is om als organisatie hierin zo goed mogelijk gevonden te worden. Ieder bedrijf wil natuurlijk direct op de eerste pagina getoond worden en dan het liefst ook nog bovenaan staan. Tijdens de cursus Zoekmachinemarketing leer je hoe je ervoor zorgt dat de website van jouw organisatie goed scoort in de zoekmachines. Zo kijk je naar welke zoekwoorden en gerelateerde woorden je het beste kan gebruiken om hoog in de ranking te komen. Daarnaast leer je tijdens de workshop meer over de juiste plaats van je zoekwoorden op de website en wat dus SEO-technisch slim is.

Na afloop van de workshop

Na afloop weet je hoe zoekmachines een website beoordelen en je kent de factoren die een toppositie binnen de zoekresultaten beïnvloeden. Je weet hoe je jouw doelgroep bereikt met SEO en hoe je optimalisatietechnieken en linkbuilding toepast.